5 gangen menu
Stel zelf je 5-gangen menu samen uit onderstaande gerechten, mooi op elkaar afgestemd qua hoeveelheid.
3 of 4 gangen is uiteraard ook mogelijk.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide frieten en gebruik van ons saladebuffet.
Voorgerechten
Gegrilde appel
appel / geitenkaas / walnoot / walnoten dressing
Viscocktail
Noorse garnalen / surimi / cocktailsaus
Heilbot
koud gerookt / tortilla / knolselderie / tomaat / basilicum mayonaise
Carpaccio
ossenhaas / rucola / pittenmix / Parmezaanse kaas / truffelmayonaise
Rosbief van hert
gerookte hertenrug / zoetzure biet / wortel / zwarte knoflook / truffelkaas
Soepen
Wildbouillon
helder / bospaddenstoelen ravioli / wortel / prei
knolselderie
knolselderie / truffel / bospaddenstoelen
Tomaten
gebonden / tomaat / basilicumroom
Bisque
vissoep / mossel / inktvis / garnalen
Tussengerechten
Bospaddenstoelen quiche
bladerdeeg / spinazie / bospaddenstoelen / truffelkaas
Scampi al ajillo
ovenwarm / olijfolie / knoflook / pepertje / stokbrood
Pulled wildzwijn
stoom broodje / pulled zwijn / rodekool / truffelmayonaise
Wildstoof
hert / haas / wildzwijn / champignons / ui / wortel
Buikspek en chorizo kroketje
langzaam gegaard / avocado / tomaat / chorizo / zwarte knoflook
Hoofdgerechten
Wijting
witvis / bloemkool / salsa verde / amandel
Gamba's
gegrild / knoflook / groene kruiden / chilimayonaise / knoflooksaus
Saté van de haas
gegrild / gemarineerde varkenshaas / atjar / satésaus
Spare-ribs
houtskool gegrild / gemarineerde ribbetjes / knoflooksaus / BBQ saus
Kipspies
kippendij / limoen / honing / sesam / zoetzure komkommer / chilimayonaise
Hertenrug
gegrild / pompoen créme / gekarameliseerd uitjes / truffeljus / oven-aardappel
Tournedos
gegrild / Australische Grain Fed ossenhaas / gratin / kalfsjus / 150 gr
Nagerechten
Appeltaart trifle
appel / mascarpone / kaneel / speculaas
Framboos chocolade
brownie / merengue / frambozen-ijs / slagroom
Dame blanche
vanille-ijs / warme chocoladesaus / slagroom
Donut karamel
warm / karamelsaus / wittechocolade mousse / vanille-ijs
Carte blanche
verrassing van de chef / Grand Dessert
Kaasplankje
Kies 3 kazen: Vacherin mont d'or Frankrijk / Le petit doruvael truffel Utrecht / Rauwmelkse kaas van Mont Béliarde melk , gerijpt op de schors van de sparrenboom Rhenen 12 wkn / Ruby Slob, Giessenburg 35 wkn met een eiwitkristalletje / Bleu Stilton blauwader, Engeland
Extra kaasje? 3.00 per kaasje