À la carte
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide frieten en gebruik van het saladebuffet.
Brood
Mandje stokbrood
stokbrood / kruidenboter / tapenade
Gemengde broodjes
tomaten / klooster / wit / bruin / kruidenboter / tapenade
Voorgerechten
Bisque
vissoep / mossel / inktvis / garnalen
Carpaccio
ossenhaas / rucola / pittenmix / Parmezaanse kaas / truffelmayonaise
Rosbief van hert
gerookte hertenrug / zoeture biet / wortel / zwarte knoflook / truffelkaas
Hoofdgerechten
Gamba's (donderdag onbeperkt € 22,50)
gegrild / knoflook / groene kruiden / chilimayonaise / knoflooksaus
Zootje vis
warm gerookte zalm / wijting / gamba's / inktvisringen / pof met tzatzikisaus / knoflooksaus
Saté van de haas
gegrild / gemarineerde varkenshaas / atjar / satésaus
Kipspies
kippendij / limoen / honing / sesam / zoetzure komkommer / chilimayonaise
Spare-ribs (woensdag onbeperkt € 19,95)
houtskool gegrild / gemarineerde ribbetjes / knoflooksaus / BBQ saus
Vleespen
gegrild / rund / varken / kip / pof met tzatzikisaus / knoflooksaus / BBQ saus
Vleespen Hertog Jan
gegrild / rund / varken / kip / dubbele lamskotelet / spare-rib / pof met tzatzikisaus / knoflooksaus / BBQ saus
Tournedos
gegrild / Australische Grain Fed ossenhaas / gratin / kalfsjus / 180 gr
Surf en turf
gegrild / 5 gamba's / Australische Grain Fed ossenhaas 150 gr / gratin / kalfsjus
Wild duo
hertenrug / pompoen créme / gekarameliseerde uitjes / truffeljus / wildstoofpotje
Vegetarisch keuzegerecht
Vegetarisch keuzegerecht
Kies twee gerechten die samen een hoofdgerecht vormen:
cannelloni met kaas en spinazie / bospaddenstoelen quiche / rode bietenburger / gepofte aardappel / oesterzwamkroketjes / loempia's van oude kaas / zoete aardappel friet met truffelmayonaise / corn on the cob met roomboter
Nagerechten
Appeltaart trifle
appel / mascarpone / kaneel / speculaas
Dame blanche
vanille-ijs / warme chocoladesaus / slagroom
Framboos chocolade
brownie / merengue / frambozen-ijs / slagroom
Donut karamel
warm / karamelsaus / wittechocolade mousse / vanille-ijs
Carte blanche
verrassing van de chef / Grand Dessert
Kaasplankje
Kies 3 kazen: Vacherin mont d'or Frankrijk / Le petit doruvael truffel Utrecht / Rauwmelkse kaas van Mont Béliarde melk , gerijpt op de schors van de sparrenboom Rhenen 12 wkn / Ruby Slob, Giessenburg 35 wkn met een eiwitkristalletje / Bleu Stilton blauwader, Engeland
Extra kaasje? 3.00 per kaasje
Bijgerechten
Corn on the cob
gekookt / gegrild / maïskolf / roomboter
Pofaardappel
met tzatzikisaus
Zoete aardappel friet p.p.
met truffelmayonaise
Koude saus extra
mayonaise / truffelmayonaise / chilimayonaise
Warme saus extra
saté / kalfsjus / Hollandaise