À la carte
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide frieten en gebruik van het saladebuffet.
Brood
mandje stokbrood
stokbrood / kruidenboter / tapenade
Gemengde broodjes
tomaten / klooster / wit / bruin / kruidenboter / aioli
Voorgerechten
Bisque
vissoep / mossel / inktvis / garnalen
carpaccio
ossenhaas / rucola / pittenmix / Parmezaanse kaas / truffelmayonaise
proeverij van vis
bisque / tonijn / garnalen kroketje
proeverij van vega
portobello soep / stoofpeer geitenkaas / oesterzwam kroketje
proeverij wild
wildbouillon / rosbief van hert / droge worst van wildzwijn
Hoofdgerechten
gamba's (donderdag onbeperkt € 22,50)
gegrild / knoflook / groene kruiden / chilimayonaise / knoflooksaus
Zootje vis
warm gerookte zalm / wijting / gamba's / inktvisringen / polenta / knoflooksaus
Vleespen
gegrild / rund / varken / kip / pof met tzatzikisaus / knoflooksaus / BBQ saus
vleespen Hertog Jan
gegrild / rund / varken / kip / dubbele lamskotelet / spare-rib / pof met tzatzikisaus / knoflooksaus / BBQ saus
saté van de haas
gegrild / gemarineerde varkenshaas / huisgemaakte atjar / satésaus
spare-ribs (woensdag onbeperkt € 19,95)
houtskool gegrild / gemarineerde ribbetjes / knoflooksaus / BBQ saus
Tournedos
gegrild / Australische Grain Fed ossenhaas / gratin / kalfsjus / 180 gr
Surf en turf
gegrild / 5 gamba's / Australische Grain Fed ossenhaas 150 gr / gratin / kalfsjus
hert en wildstoof
hertenrug / stoofpotje van wild / pompoencreme / truffeljus
Vegetarisch keuzegerecht
vegetarisch keuzegerecht
Kies twee gerechten die samen een hoofdgerecht vormen:
vegaburger / broccolitaart / cannelloni met kaas en spinazie / bospaddenstoelen quiche / gepofte aardappel / oesterzwamkroketjes / loempia's van oude kaas / zoete aardappel friet met truffelmayonaise / corn on the cob met roomboter
Nagerechten
hangop van citrusvruchten
mascarpone / sinaasappel / meringue / citroen
pompoencake
pompoencake / walnoot-ijs / speculaas / slagroom
dame blanche
vanille-ijs / warme chocoladesaus / slagroom
chocolat lovers
brownie / witte chocolademousse / bruine granache / stracciatella-ijs
carte blanche
verrassing van de chef / Grand Dessert
kaasplankje
Kies 3 kazen: Vacherin D' or, Frankrijk / Bergkaas, 6 maanden oud, Zwitserland / Blu61, blauwader, Italie / Marijn, 1 jaar oud, Giessenburg / Truffelkaas, Nederland / Hertog Jan Grandprestige, Nederland
Extra kaasje? 4.50 per kaasje
Bijgerechten
Corn on the cob
gekookt / gegrild / maïskolf / roomboter
pofaardappel
met tzatzikisaus
zoete aardappel friet p.p.
met truffelmayonaise
koude saus extra
mayonaise / truffelmayonaise / chilimayonaise
warme saus extra
saté / kalfsjus / bospaddenstoelensaus