25 & 26 december

Voorgerechten

Peer

gegrilde peer / Serranoham / Brabantse blauwschimmelkaas / rucola / balsamicostroop / walnoot

Garnalencocktail

Hollandse garnalen / surimi / cocktailsaus

Carpaccio

ossenhaas / rucola / pittenmix / Parmezaanse kaas / truffelmayonaise

Wildproeverij

carpaccio van hert / gerookte eend / salami van ree

Soepen

Wildbouillon

helder / madeira / wortel / prei / oesterzwam

Tomaten

gebonden / tomaat / basilicumroom

Bisque

vissoep / mossel / inktvis / garnalen

Tussengerechten

Bospaddenstoelen quiche

bospaddenstoelen / walnotenkaas / walnoot / rucola

Scampi al ajillo

ovenwarm / olijfolie / knoflook / pepertje / stokbrood

Pulled wildzwijn

langzaam gegaard / zwijn / stoombroodje / rode uiencompote

Hazenpeper

haas / champignons / ui / wortel / peperkoek / zilverui

Hoofdgerechten

Vistrio

wijting / gamba's / zalm / tomaat / kreeftensaus

Varkenshaas

gegrild / Serranoham / bospaddenstoelensaus / rösti

Hertenrug

gegrild / pastinaakcrème / spruitjes / oesterzwam / kalfsjus

Tournedos

gegrild / Australische Grain Fed ossenhaas / gratin / kalfsjus

Nagerechten

Grand dessert

verrassing van de chef