Stel zelf je 5-gangen menu samen uit onderstaande gerechten, mooi op elkaar afgestemd qua hoeveelheid.
3 of 4 gangen en al la carte is uiteraard ook mogelijk.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide frieten en gebruik van ons saladebuffet.
gerookte rode biet / geitenroomkaas /gele biet / basalmico kaviaar
gemarineerd / roomkaas /avocado / gerookte paprikamayonaise
gerookte eend / pompoen / rode ui / pompoenmayonaise / pitten
ossenhaas / rucola / pittenmix / Parmezaanse kaas / truffelmayonaise
hert / bundelzwam / soja / gefrituurde ui / knolselderij
bospaddenstoelen / kastanje / room
helder / prei / wortel / truffelschuim
gebonden / tomaat / basilicumolie
gebonden / garnalen / pompoen / sereh / pepertje
gevuld / eekhorentjesbrood / bospaddenstoelen / truffelschuim
ovenwarm / olijfolie / knoflook / pepertje / stokbrood
ei / aardappelschuim / zalm
haas / champignons / kruidkoek / kruidenmosterd
hert / kruidkoek / champignon / wortel / ui
gegrild / knoflook / groene kruiden / chilimayonaise / knoflooksaus
kabeljauw / aardappelschuim / citroen / krokantje
gegrild / gemarineerde varkenshaas / huisgemaakte atjar / satésaus
houtskool gegrild / gemarineerde ribbetjes / knoflooksaus / BBQ saus
wild zwijn / rode kool salade / rode ui / gerookte ketchup
gegrild / hert / knolselderij / eryngii champignon / preiselberen jus
gegrild / Australische Grain Fed ossenhaas / gratin / kalfsjus / 150 gr
vanille-ijs / wittechocolade / warme chocoladesaus / slagroom
banaan / karamel / chocolade / vanille-ijs
churro's / popcorn-ijs / wittechocolade
vanille-ijs / La Chouffe koffie likeur / slagroom
ras el hanout / moscatel de Setubal /bastogne / yoghurt-ijs
verrassing van de chef / Grand Dessert
portie oude geitenkaaas met een glaasje Madeira
portie blauwe kaas, met een glaasje Paticius 5 putt alszu
portie Kaltbach creamy met een glaasje Rivesaltes
oude roterdamsche geitenkaas / blauwe kaas / Kaltbach creamy