Voorgerechten
Noorse garnalen / surimi / ijsbergsla / cocktailsaus
 
€ 6.00
Serranoham / meloen / rucola / balsamicostroop
 
€ 6.00
Grain Fed rund / truffelmayonaise / rucola / Parmezaanse kaas
 
€ 9.50
gerookt speenvarken / tomaat / komkommer / appel / walnoot / croutons
 
€ 9.50
zachte geitenkaas / aardbei / blauwe bessen / komkommer / veldsla
 
€ 9.50
gebonden / tomaat
 
€ 4.00
licht gebonden / ui / kaas krokant
 
€ 4.00
Image

Openingstijden

Dinsdag 17:00 ~ 24:00 uur
Woensdag 17:00 ~ 24:00 uur
Donderdag 17:00 ~ 24:00 uur
Vrijdag 17:00 ~ 24:00 uur
Zaterdag 17:00 ~ 24:00 uur
Zondag 16:00 ~ 24:00 uur
© 2020 Restaurant Hertog Jan.
Designed By U-Horeca
X

Right Click

No right click