Hoofdgerechten

Hoofdgerechten á la carte

 
   
GAMBA’S 15 ST (donderdags onbeperkt voor € 19,50!)     
houtskool gegrild /  gamba’s / groene kruiden / chilimayonaise / knoflooksaus
€18,00
ZOOTJE VIS
warm gerookte zalm / kabeljauw / gamba's / inktvisringen 
€18,50
SATÉ VAN DE HAAS
gegrild / gemarineerde varkenshaas / atjar / satésaus
€14,50
SPARERIBS (´s woensdags onbeperkt voor € 16,50!)
gegrild/ gemarineerde ribbetjes
€14,50
VLEESPEN
gegrild / rund / varken / kip 
(HERTOG JAN: dubbele lamskotelet / spareribs extra +  €  3,50)
€14,50
TOURNEDOS
gegrild / Australische Grain fed ossenhaas / gratin / portjus    
SUPPLEMENT: GEBAKKEN EENDENLEVER (+ € 6,00)
€24,50
SURF EN TURF
5 gamba’s / 150gr Australische  tournedos
€24,50
VEGETARISCHE KEUZENGERECHT 
kies twee gerechten die samen een hoofdgerecht vormen: broccolitaart met cashew noten / corn on the cob / cannelloni met kaas en spinazie / gepofte aardappel / portobello / torentje van gegrilde groenten / loempia’s van oude kaas
€14,50

 

ALLE HOOFDGERECHTEN  MET BIJPASSEND GARNITUUR EN ONZE DIKKE GEKRUIDE FRIETEN
LOOPT U OOK EVEN LANGS ONS SALADEBUFFET, 
WAAR U EEN  RUIME KEUS HEEFT AAN DAGELIJKS VERS GEMAAKTE SALADES.
Bijgerechten
Gemengde broodjes: klooster-, noten-, pompoen- en wit broodje met
tapenade en kruidenboter
€4,95
Mandje stokbrood: stokbrood met kruidenboter en tapenade €2,95
Corn on the cob: gekookte en daarna gegrilde maïskolf €3,00
Aardappelkroketjes:   vijf gefrituurde kroketjes €2,50
Pofaardappel: met tzazikisaus €3,00
Portie friet pp: steakfrieten met bourgondische kruiden €1,25
Mayonaise: potje echte mayonaise €0,75
Warme saus extra: port jus, witte wijn, mosterddille, saté  €1,75